Domov    Kontakt   

Rač. forenzika
Druge storitve
Prog. oprema
Strojna oprema
Izobraževanje
O podjetju
Izkaznica
Vodstvo
Kontakti
Novice
Kontakt:
SISMENTOR d.o.o.,
Kotnikova 5,
1000 Ljubljana
mob: 051 352 328
info@sysmentor.com 
O podjetju

Sismentor, računalniška forenzika d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s celovitimi storitvami s področja ravnanja s podatki. Zavedamo se, da imajo v današnjem času ravno podatki največjo vrednost, zaradi česar je pravilno ravnanje z njimi ključnega pomena za uspeh tako v poslovnem kot v zasebnem življenju. Prav zato sta vodilo našega poslovanja visoka varnost in strokovnost, naš primarni namen pa je svojim naročnikom zagotoviti celovito, strokovno in kakovostno ravnanje s podatki.

Smo pionirji računalniške forenzike v Sloveniji. Zavedamo se, da smo postavljeni pred pomembno nalogo osveščanja zasebne in strokovne javnosti o njenih prednostih. Prav tako se zavedamo, da je računalniška forenzika področje, ki zahteva pravno podlago, zato želimo pomagati pri vzpostavljanju tehničnih in pravnih standardov forenzičnih preiskav digitalnih nosilcev podatkov tudi v Sloveniji. 
 
Podjetje Sismentor d.o.o. ima svoje prostore v Ljubljani, s svojimi storitvami in ponudbo pa smo prisotni po celotni Sloveniji in v tujini.


Vizija
Postati želimo vodilno podjetje s področja celovitega ravnanja s podatki v Sloveniji. Ker smo v Sloveniji med pionirji računalniške forenzike, želimo pomagati pri vzpostavljanju tehničnih in pravnih standardov forenzičnih preiskav digitalnih nosilcev podatkov.  


Poslanstvo
Naše poslanstvo je postaviti visoke standarde ravnanja s podatki v Sloveniji. Slednje bomo realizirali s kakovostnim delom, sodelovanjem s tujimi strokovnjaki ter strokovnim izobraževanjem vseh, ki šele vstopajo v svet računalniške forenzike.

Želimo postati akter, ki bo vključen v vse procese ravnanja s podatki, tako tistih zasebne narave, kot tistih, ki so v javnem interesu.

 
Prijava v sistem
Uporabniško ime
Geslo
Prijava na novice
e-mail naslov
Domov     Kontakti     Novice     O avtorjih
izdelava strani